Rólam

Marsi-Boldoczki Diána vagyok, vállalkozásfejlesztő

Végzettségemet tekintve élelmiszeripari mérnök, emellett folyamat és rendszerfejlesztő, a fenntarthatóság és a folyamatos optimalizálás híve. Ezen felül fontos számomra a munka és a magánélet egyensúlya. 

Az elmúlt 18+ évben dolgoztam alkalmazottként, multinacionális közegben, valamint tanácsadóként kisebb és nagyobb projekteken. Különböző iparágakban, mint élelmiszeripar (FMCG), telekommunikáció, nehézipar; szereztem meg azt a szakmai tapasztalatot, ami garancia az elvégzett munkámra.  

18 éve élek boldog párkapcsolatban, van egy 12 éves fiam és egy 9 éves lányom.

ÜZLETVITELI TANÁCSADÓ MARSI BOLDOCZKI DIÁNA

Mi a célom?

A víz mindig utat tör magának, akkor is ha útját állják különböző akadályok, csak megy előre rendületlenül. Emellett a víz folytonos és természetes körforgása során sokszor átalakul, megújul.

Ugyanígy a fejlődés sem áll meg soha. Ha ezt el tudjuk fogadni, folyamatosan képesek vagyunk megújulni, alkalmazkodni az aktuális igényekhez, akkor a   kezünkben a kulcs. Ebben tudok én segíteni! 

Ahhoz, hogy megfelelően tudjalak támogatni, én is folyamatosan képzem magam. Legutóbb nemzetközi Scrum master képesítést szereztem, most pedig a sales és marketing területen fejlesztem a tudásom. 

Hiszek az élethosszig tartó tanulás szükségességében. 

Kíméletlenül őszinte vagyok,

logikusan, rendszerben gondolkodom és gyorsan tanulok.

Téged, vagy csapatodat motiválva, a fókusz és a határidők megtartása mellett érjük el a célodat.

Fiatal korom ellenére nagy munka és élettapasztalattal bírok és ezt mind a te fejlesztésedre tudom fordítani.

Miért épp én vagyok, akit keresel?

Lassan 25 éve dolgozom. Már általános iskolás koromban is újságot hordtam ki. A gimnáziumi éveim alatt diákmunkákat vállaltam, az egyetemi éveimben pedig sok terülteten kipróbáltam magam legyen az piaci eladó, angol tanár vagy ruhabolti eladó.  

Egyetemi kötelező gyakorlatomat a szakmában egy tejipari vállalatnál töltöttem és ott első kézből ismertem meg a folyamatokban való gondolkodás szükségességét. Felnőtt életem első munkahelyén 10 évet töltöttem el, ahol a gyártósor mellől a középvezetői szintig jutottam.

Voltam alkalmazott, külsős munkavállaló, tanácsadó, vállalkozó.

Termelési gyakornokként kezdtem, majd alapanyagraktár vezető lettem, Az SAP bevezetésekor Key user pozícióban dolgoztam  majd a vállalatirányítási rendszer Supply chain területeinek fejlesztési vezetője voltam. Folyamatosan képeztem magam, így foglalkozhattam különböző területekkel a gyáron belül. Projektvezetőként felelős voltam beszerzési, termelési, raktározási, karbantartási területek fejlesztéséért.

Külső munkavállalók kezelési rendszerének fejlesztésével foglalkoztam , valamint Green Belt Six Sigma projektet vittem végig ennek a rendszernek a hatékonyságnövelésével kapcsolatban. Az agilis rendszerszemléletben és globális pozícióban fontos és hasznos együttműködési készségeket sajátítottam el.  

Építőipari céget és vízgazdálkodási KKV-kat projekveztőként és tanácsadóként támogattam, elsősorban beszerzési területeken.  

Nehézipari tapasztalatom során MES (Manufacturing Execution System) rendszertámogató voltam a gyártás és minőségügy területein. Itt tettem szert a mélyebb, nem csupán felhasználó szintű ismeretére.

Külsős tanácsadóként jelenleg is dolgozom a világ legnagyobb sörgyárának, ahol az agilis szemléletet vezetjük be. A folyamatban Scrum Masterként segítem a céget.

Ideje belevágnod a vállalkozásod fejlesztésébe?

Ha már tudod, melyik csomag a neked való, ha még nem, akkor főleg, kérd az INGYENES felfedező konzultációt!

A weboldalt felújította: RezedaStúdió