Előfordult már Veled az, hogy:

Mi történik a mentorprogram során?

  1. 25 perces felfedezőhívás: A beszélgetésen átbeszéljük a vállalkozásod céljait, kihívásait és lehetőségeit. Az én feladatom az, hogy rengeteg kérdést tegyek fel neked, hogy minél alaposabban megismerjem a vállalkozásodat és annak minden részletét. Kíváncsi leszek például arra, hogy milyen konkrét célokat szeretnél elérni a vállalkozásoddal kapcsolatban, milyen kihívásokkal küzdesz jelenleg, és milyen lehetőségek állnak előtted. Ezek alapján fogjuk meghatározni, hogy mely területeken fogunk összpontosítani a program során.
  2. 6 alkalommal, egyenként 60 perces online mentorálás: Ezek az online találkozások lehetőséget biztosítanak arra, hogy mélyebben elmerüljünk a vállalkozásod kihívásaiban. Minden alkalommal egy-egy konkrét témát fogunk körüljárni, és részletesen megvizsgáljuk, hogyan lehetne javítani az adott területen. Például megbeszélhetjük az időgazdálkodást, a hatékony kommunikációt vagy akár a termékfejlesztést. Ezek a találkozások lehetőséget adnak arra, hogy konkrét lépéseket tegyünk előre a vállalkozásod fejlesztése érdekében.
  3. Egyénre szabott feladatok: A tanácsadások során kiadott feladatok segítenek abban, hogy a tanultakat és megbeszélt stratégiákat valóban integrálni tudd a vállalkozásodba. Az általam kiértékelt feladatok segítenek abban, hogy nyomon kövessük a fejlődést, és az eredmények alapján tovább finomíthassuk a vállalkozásod fejlesztését.
  4. Technikailag egy közös drive mappában dolgozunk: A közös drive mappa lehetőséget biztosít arra, hogy strukturáltan tároljuk az anyagokat és dokumentumokat, amelyeket a tanácsadások során előállítunk. Így könnyen hozzáférhetsz a releváns információkhoz és dokumentumokhoz bármikor, és minden lépést követhetsz az előrehaladásban.
    1.  

A Merülj el! mentorprogram ára : 220.000 Ft

Bónuszok:

Azért érdemes ezt a mentorprogramot választanod, mert széleskörű támogatást kapsz a céljaid eléréséhez, miközben figyelembe veszem az egyedi igényeidet és kihívásaidat.

Milyen eredményekre számíthatsz a mentorprogramon való részvétel után?

Összességében, a program segít abban, hogy hatékonyabbá tedd a vállalkozásod működését, és segít előmozdítani a személyes és szakmai fejlődésedet

Ideje belevágnod a vállalkozásod fejlesztésébe?

Ha már tudod, melyik csomag a neked való, ha még nem, akkor főleg, kérd az INGYENES felfedező konzultációt!

A weboldalt felújította: RezedaStúdió