Referenciák

Számos különböző területen tevékenykedő egyéni vállalkozó és vállalat fordult hozzám az üzletük fejlesztésével kapcsolatos problémák miatt.

Közös munkánk során megtaláltuk az elakadások okait és a megoldásokat, így azóta is lendületben haladnak az üzleti tevékenységük fejlesztésével.

üzleti mentoring, egyéni vállalkozó, Elter Zsófi, szín és stílustanácsadó, lakberendező, visszajelzés üzleti mentoringról

Elter Zsófi - Interiors and Colors

Szín-és stílustanácsadó, lakberendező

„Sok év alatt sokat tanultam a férjemtől vállalkozásról. Hogy muszáj néha kockáztatni, hogy mindig menni kell előre, nem szabad beleülni egy helyzetbe és ahhoz, hogy jöjjenek az eredmények, időt, energiát és pénzt kell belefektetni a cégbe. De hogy ezt nőként, feleségként és anyaként hogyan lehet egyensúlyba hozni, az nyitott kérdés volt. Diával a vállalkozásom első lezárt, teljes éve után hozott össze az élet. Nem tudtam, mit várhatok a cégemtől, de főleg azt nem tudtam, hogy félre rakhatom-e azt a tevékenységemet, amit nem élvezek annyira. Ez könnyű kérdésnek látszik, de nem volt az. Ez volt az első lépésünk Diával és az első beszélgetésünkkor sikerült megfogalmaznom, mit is szeretnék. A tényeket, a számokat és az érzéseimet figyelembe véve adottácsot. Ezzel eszméletlen erőt adott, mindig hálás leszek érte. Nem szeretek csak egy valamit csinálni. Terv nélkül viszont hajlamos vagyok elaprózni az energiáimat. Ebben még mindig van hova fejlődni de rajta vagyok, igyekszem előre tervezni, persze ezt is Dia hatására. Ezek mellett még az időm beosztása, a munkafolyamatok monitorozása volt a legnagyobb lépés, megtanultam hogyan kell/érdemes csinálnom. Tudjuk, ha valami adatot elkezdünk mérni, az gyorsan javulni is fog. Ha ezt számszerűsítem, az előző évhez mérve az első negyedévben (bármilyen hihetetlen is) 400%-ot növekedtem. Ez egyedül nem ment volna.

üzletviteli tanácsadás, egyéni vállalkozó

Machovits Diána - Danai Stílus

Szín-és stílustanácsadó, ékszerkészítő

„Repült az idő, nagyon hamar eltelt ez a két hónap, amíg a mentorálásunk tartott, Már az első telefonos egyeztetésünk alkalmával nagyon belelkesültem és ez kitartott végig. Igyekszem mindent szempontot továbbra is magammal vinni, amire tanított és precízen vezetni a tevékenységem :). Rájöttem, hogy az egy dolog, hogy jól látok dolgokat a világban – nevezetesen a színeket – magammal, azaz a vállalkozásommal kapcsolatosan nagy segítség egy külsős szakértő iránymutatása, meglátásai.” 

Horváth Anna - Anna Fashion

Ékszerkészítő

„A Diával töltött idő nagyon hasznos volt számomra. Tisztába tettünk olyan dolgokat a vállalkozásommal kapcsolatban, amik zavarosak voltak, fejlesztettük a social média oldalaimat, megtanultam kicsit jobban gazdálkodni az időmmel. Rengeteg feladatot kaptam, amivel néha meggyűlt a bajom, de bármikor kérdeztem mindig készségesen segített. Most már tudom mi az igazi célom és tudom hogyan tudok tenni érte, szépen haladok az úton. Bátran ajánlom bárkinek, aki szeretne jobb lenni!”

Hátsági-Halász Rita

Ékszerkészítő

„Diát elsősorban azért kerestem meg, hogy „átlássam” a vállalkozásomat; javítsak a javítható dolgokon, továbbvigyem és fejlesszem, amiben jó vagyok. Ez teljes mértékben megvalósult. Finomhangoltunk, új lehetőségeket, eszköztárakat emeltünk be. Átláthatóbb, követhetőbb és „vevőbarátabb” lett az oldalam, struktúráltabb a vállalkozásom. Már nemcsak ad hoc jellegű kampányaim vannak, hanem előre megtervezett, jól felépített promócióim is. Bátrabb és felszabadultabb lettem. Dia nemcsak remek szakember, de végtelenül kedves és empatikus nő is. Nagyon jó volt együtt dolgozni, köszönöm!”

Csákyné Bognár Alíz - Pelenkaland

„Szívből ajánlom Diát, ha úgy érzed elakadtál vállalkozásodban. Olyam dolgokra képes rávilágítani és cselekvésre ösztönözni, amik egykor bonyolultnak tűntek, aztán kiderül mégsem. És a kedvenc idézetem tőle: „A kész jobb, mint a tökéletes.””
 

Dávid Adél - Stresszkezelés, meditáció, mindfullness

„Őszinte voltál, nem kented el azt se, amiben most rosszul működtetem a bizniszem, viszont mindezt úgy fogalmaztad meg, hogy a lehetőséget lássam meg a hibákban is.
A további munkámhoz a segítő kérdések is nagyon hasznosak.”
 

Bartos Viktória - szín- és stílustanácsadó

„Nagyon tetszett, sok hasznos és érdekes, illetve számomra új információt tartalmazott, nem csak pozitív, hanem negatív oldalról is megközelítettél egy-két dolgot, de mindezt olyan formában, hogy az abszolút építő jellegű legyen.Szintén pozitívumként éltem meg, hogy megoldási lehetőségeket is kaptam, nemcsak azt, hogy mi a jó és mi kevésbé.”
 

Ideje belevágnod a vállalkozásod fejlesztésébe?

Ha már tudod, melyik csomag a neked való, ha még nem, akkor főleg, kérd az INGYENES felfedező konzultációt!

üzletviteli tanácsadás, üzleti mentoring, mentorprogram, üzletvitel, hatékonyságnövelés, folyamatfejlesztés, stratégiaalkotás , szervezetfejlesztés, folyamatfejlesztés , hatékonyságnövelés, szolgáltatásfejlesztés, folyamatok optimalizációja

A weboldalt felújította: RezedaStúdió