[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_stops=”#03989e 0%|#ebebeb 100%” custom_padding=”||5px|||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_divider show_divider=”off” _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” background_color=”#EBEBEB” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

 

A szolgáltatás megrendelésének feltételei 

 

Mint megrendelő lehetősége van választani a csomagajánlatok közül. Megrendelési szándék esetén az érdeklődési űrlap kitöltésével  lehet velem felvenni a kapcsolatot. A megrendelést, minden esetben az mbd.consulting.info@gmail.com e-mail címre írásban beérkezett e-mail formájában fogadom el. 

 

Árak 

Áraim a megrendelés időpontjában érvényes csomagárak, amelyeket a csomagajánlatok mellett találsz. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmaznak, de egyelőre 0 Áfás vagyok. Amennyiben a honlapon hiba vagy hiányosság lép fel a szolgáltatásoknál vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a megrendelőt az új adatokról. A megrendelő, ezt követően még egyszer megerősítheted a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy elállj a vásárlástól. 

 

Az érdeklődések feldolgozása 

Az érdeklődések feldolgozása két munkanapon belül megtörténik. 

 

Visszaigazolás 

Minden megrendelésről e-mailben visszajelzést küldök. 

 

Fizetési feltételek 

Egyéni megbeszélés alapján van mód egyszeri vagy részletfizetésre. 

 

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás 

A Tanácsadói szerződés (Megbízási igazolás) nyelve magyar, a megkötött szerződés iktatásra kerül, utólag illetéktelen személyek számára nem lesz hozzáférhető. 

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” link_option_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9hdHRhY2htZW50Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjEwNSJ9fQ==@” link_option_url_new_window=”on” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” _dynamic_attributes=”link_option_url” sticky_enabled=”0″]

PDF

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]